Ukraińskie zrazy to smaczny i sprawdzony przepis na pyszne danie obiadowe. Przepis.
1 191
Następnie przygotuj sos do obiadu. Aby przygotować sos, posiekaj pozostałą cebulę na małe kawałki. Dodaj posiekaną cebulę na dużą patelnię.
Wszystko wymieszać, a następnie dodać resztę koperku. Następnie dodaj roladki do przygotowanego sosu. Upewnij się, że sosu jest wystarczająco dużo, aby przykryć rolki. Aby upewnić się, że sosu jest wystarczająco dużo, można dodać wody.
Przykryj patelnię i gotuj potrawę na małym ogniu przez 40 minut. Od czasu do czasu mieszaj, aby zapobiec przywieraniu sosu do dna. Gotuj roladki, aż mięso będzie miękkie. Można to sprawdzić, nakłuwając roladki widelcem.
Następnie możesz po prostu ułożyć wszystko na półmisku, dodać ulubione dodatki i cieszyć się wyjątkowym smakiem ukraińskich zrazów!